Vi Ger Inte Upp!

Vi är bedrövade över de många blåsmusikevenemang under 2020 som redan har ställts in eller flyttats på grund av covid-19 pandemin. Brassfestivalen i Göteborg, Uppsala Blåsmusikfestival, Blåsmusikfestivalen i Mjölby, Norsk Militær Tattoo, ECWO, Blåsmusikens Dag, MusikRUM – ja, listan kan göras lång.

Svensk Blåsmusikfestival i Linköping 2020 är planerad till helgen 18-20 september, och då har förhoppningsvis covid-19 pandemin klingat av. Vi fortsätter därför våra förberedelser för att kunna genomföra festivalen som planerat.

Efter en tyst vår vill vi att det ska klinga så mycket som möjligt!

Vi hoppas att många av de blåsensembler som fått ställa in sina konserter under våren känner sig taggade att komma till Linköping i september, både för att få framträda och få lyssna till andra.

Vi kommer att senarelägga datumet för definitiv deltagaranmälan, till den 15 juni. Portarna kommer dock att stå öppna så länge som möjligt, för den som lever med osäkerhet.

Gör gärna en intresseanmälan redan nu, för att underlätta vår fortsatta planering.

Håll er uppdaterade om den fortsatta planeringen genom att regelbundet besöka oss här på hemsidan www.svenskblasmusik.se och följa oss på Facebook och Instagram!