INFORMATION TILL DELTAGANDE ORKESTRAR 2019

Här publicerar vi information som enbart riktar sig till deltagande orkestrar. Sidan kommer att uppdateras fortlöpande, kontrollera därför regelbundet om något har ändrats!
När orkestern har anmält sig till festivalen kommer den att få ett mejl varje gång sidan uppdateras.

Intresseanmälan
Orkestrar som planerar att delta i festivalen bör göra en intresseanmälan så tidigt som möjligt, det underlättar planeringen av festivalen.  Formuläret för intresseanmälan hittar du här.

Definitiv anmälan
Alla orkestrar som vill delta i festivalen måste senare fylla i ett formulär för definitiv anmälan med mer detaljer, det gäller även de orkestrar som redan tidigare har gjort en intresseanmälan!
Den definitiva anmälan ska lämnas senast den 15 juni.

Boendealternativ
Vi kommer här att publicera en sammanställning av alla tillgängliga skolor, vandrarhem och hotell i Linköping under festivaldagarna. Varje orkester ansvarar själv för att boka sitt boende.
Boende i skolsalar bokas i samband med orkesterns definitiva anmälan.

Deltagaravgift
En deltagaravgift kommer att tas ut för varje deltagande musikant, beloppet för 2019 är ännu inte fastställt.

Konsertbiljetter
Till konserterna i Crusellhallen och i Saab Arena måste platser bokas i samband med orkesterns definitiva anmälan. För anhöriga kommer det att finnas möjlighet att köpa rabatterade biljetter.
För övrig publik hänvisas till biljettbokning genom Ticketmaster och Linköping Konsert & Kongress. Biljetter kommer att börja säljas i slutet av juni, biljettpriser är ännu inte fastställda.

Lunch lördag och söndag
Deltagande orkestrar kommer att ha möjlighet att förbeställa lunch lördag och söndag i samband med orkesterns definitiva anmälan.

Deltagarfest lördag kväll i Konsert&Kongress
Deltagande orkestrar inbjuds till en deltagarfest med buffé och underhållning av medverkande musikanter. Förbeställs i samband med orkesterns definitiva anmälan.

Deltagande i blåsorkestertävlingarna
För orkestrar anslutna till SOF, RUM, SvUB, SMM och PBB är det kostnadsfritt att delta i tävlingarna.
För övriga orkestrar gäller en tävlingsavgift på 1000:-.

Kontakt
Om ni har frågor om festivalen eller söker kontakt så kan ni skicka ett mejl till: lion013@hotmail.com