Information till deltagande orkestrar

Här finns information som enbart riktar sig till deltagande orkestrar. Sidan uppdateras fortlöpande, kontrollera därför regelbundet om något har ändrats!
När orkestern har anmält sig till festivalen kommer den att få ett mejl varje gång sidan uppdateras.

Definitiv anmälan
Alla orkestrar som vill delta i festivalen måste fylla i formuläret för definitiv anmälan som ni hittar här. Definitiv anmälan måste göras även av de orkestrar som tidigare har gjort en preliminär intresseanmälan!
Den definitiva anmälan ska lämnas senast den 15 juni – efter det datumet kan vi inte garantera att orkestern får möjlighet att medverka – men mindre kompletteringar går att göra fram till den 1 september.

Boendealternativ
Vi har gjort en sammanställning av alla tillgängliga skolor, vandrarhem och hotell i Linköping under festivaldagarna. För några hotell har vi lyckats förhandla fram rabatter, det är viktigt att ni anger rabattkoden när ni bokar! Varje orkester ansvarar själv för att boka sitt boende.
Boende i skolsalar bokas i samband med orkesterns definitiva anmälan.
Sammanställningen av boendealternativ hittar ni på Boendealternativ 2018.

Deltagaravgift
För varje deltagande musikant gäller en deltagaravgift på 30:-, som berättigar till fri entré till samtliga konserter under festivalen, inklusive söndagens tattooföreställning, rabatter hos vissa butiker i Linköping City m.m.

Konsertbiljetter
Medverkande har fri entré till alla konserter, men till konserterna i Crusellhallen och i Saab Arena måste platser bokas i samband med orkesterns definitiva anmälan. För anhöriga kommer det att finnas möjlighet att köpa ett särskilt festivalband för 250:- som gäller som entrébiljett till samtliga konserter (torsdag-söndag).
För övrig publik hänvisas till biljettbokning genom Ticketmaster och Linköping Konsert & Kongress. Biljetterna började säljas den 20 juni.

Lunch lördag och söndag i Konsert&Kongress
Kostnad: 100:-/person och måltid. Förbeställs i samband med orkesterns definitiva anmälan.

Lunch söndag i Saab Arena (endast för medverkande i Tattooföreställningen)
Kostnad: 100:-/person och måltid. Förbeställs i samband med orkesterns definitiva anmälan.

Deltagarfest lördag kväll i Konsert&Kongress
Kostnad: 150:-/deltagare, inkluderar en buffé och underhållning av medverkande musikanter. Förbeställs i samband med orkesterns definitiva anmälan.

Deltagande i blåsorkestertävlingarna
För orkestrar anslutna till SOF, RUM, SvUB, SMM och PBB är det kostnadsfritt att delta i tävlingarna.
För övriga orkestrar gäller en tävlingsavgift på 1000:-.

Kontakt
Om ni har frågor om festivalen eller söker kontakt så kan ni skicka ett mejl till: lion013@hotmail.com