Tattooföreställning i Saab Arena

Söndag 16 september kl 15.00-18.00
Saab Arena

Sedan Svensk Blåsmusikfestival flyttade till Linköping 2015 så har festivalen avslutats med en tattooföreställning. De första två åren hölls tattoot utomhus på Linköping Arena, men från 2017 håller vi till inomhus i Saab Arena som har helt andra möjligheter till ljud- och ljussättning.

Svensk Blåsmusikfestival i Linköping 2018 avslutas på söndag eftermiddag med en festlig och fartfylld tattooföreställning i Saab Arena med bl.a. figurativa program och parader av flera framstående ungdomsorkestrar och hemvärnsmusikkårer.

 

För första gången i Linköping får vi stifta bekantskap med Holbæk Garden från Danmark, flerfaldiga danska mästare i parad, och från Göteborg kommer Ungdomsorkestern Göta Lejon med dansgrupp.
Vi kan också hälsa Marinens Ungdomsmusikkår Kronan välkommen åter till Linköping efter det förnämliga framträdandet vid Tattooföreställningen i Saab Arena 2017.

Militärmusiken företräds av Livgardets Fältpiparkår med en äldre orkesterbesättning med enbart trummor, flöjter och jägarhorn och av några av Sveriges främsta hemvärnsmusikkårer, Hemvärnets Musikkår Södertörn och Hemvärnets Musikkår Östergötland.
Linköpings representeras också av Linköpings Skolmusikkår som framträder tillsammans med Alla Breve och Con Brio samt en gymnastikgrupp från NIKE-gymnasterna.

Program till Tattoot -klicka här !


Biljetter till Tattooföreställningen köper du genom Ticketmaster:
https://www.ticketmaster.se/event/514893?brand=se_lkk
eller Linköping Konsert & Kongress, tel 013-190 00 00.
Till Tattooföreställningen finns det en förmånlig familjebiljett för två vuxna och två barn!

Biljettpriser
Ordinarie: 250:–
Pensionärer: 200:–
Studerande: 125:–
Familjebiljett: 2 vuxna+2 barn: 500 :–

Du kan också välja att köpa ett festivalpaket – lyssna till tre konserter och betala för två:
https://www.ticketmaster.se/event/515135?brand=se_lkk


Några videoklipp från tattooföreställningen 2017 hittar du här: