Logga Svensk Blåsmusik

Välkommen att anmäla er till Svensk Blåsmusikfestival!
Anmäl er orkester senast 1 juni 2017.

Fyll i kontaktformulär nedan och tryck på Skicka! Vi skickar er ett svarsmail som bekräftelse att vi mottagit er anmälan och registrerat den. Anmäl er orkester senast 1 juni 2017. 

Angående kostnader för att deltaga under Svensk Blåsmusikfestival:

1, Boende, mat och resa betalas själva av de anmälda orkestrarna. Se undersidor på hemsidan inom kort med fakta om boende och mat. (Vi kommer att prelboka flera hotell och skolor åt er).

2, Under lördagkvällen, 16 sept kommer vi att arrangera en gemensam måltid för festivaldeltagarna med underhållning av de orkestrar som vill spela. Kostnaden för denna middag blir en kostnad alla anmälda betalar som vill deltaga i måltiden: Förtäring (Inkl lättdryck och kaffe).
Pris och innehåll är inte klart ännu.

3, Alla parader, utomhuskonserter, inomhuskonserter, tattoo och workshop är gratis för deltagarna. (Anmälda till festivalen kommer att få en kompletteringsanmälan där man anger var man vill vara med och spela med sin orkester och vilka workshop man vill deltaga i).

4, Ett festivalband får alla deltagare vid ankomsten tillsammans med karta, schema och annan matnyttig information. Vi kommer att ta ut en avgift på 30 kr per anmäld person till festivalen för att täcka kostnaden av detta.

 

Om man avanmäler sig till festivalen före sommaren (30/6) blir det ingen avgift. Under sommaren/början av hösten kommer vi att ta in en kompletteringsanmälan där man anger hur många som vill vara med på festmiddagen och de olika speltillfällena och fr.o.m. då blir den anmälan bindande.